Kvalitetsprodukter og indkøbsbistand til konkurrencedygtige priser

Når du handler hos DAN Industrial ApS kan du købe kvalitetsprodukter og indkøbsbistand til konkurrencedygtige priser.

Vores ønske er at være mere end ‘bare’ din leverandør – vil også gerne være din partner og hjælpe dig med at reducere dine totale omkostninger uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Handelsvilkår ved handel med Dan Industrial ApS og www.dan-industrial.dk

Når du handler hos DAN Industrial gælder nedenstående betingelser.

Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på enten e-mail: kundeservice@dan-industrial.dk eller telefon: +45 24 75 75 38

Ansvar

Det er altid dit ansvar, at den angivne ordre på dan-industrial.dk er udfyldt korrekt. Dan Industrial kan ikke stilles til ansvar for, om din ordre er afgivet korrekt.

Der ydes ingen erstatning for økonomiske tab i forbindelse med forsinket levering af varer. Dette gælder uanset om forsinkelsen skyldes fragtfirmaet, en af Dan Industrials leverandører eller Dan Industrial.

Ovenstående er gældende, med mindre andet følger af ufravigelige lovbestemmelser.

Dan Industrial frasiger sig ethvert ansvar i forbindelse med den faktiske udførsel af dit projekt. Det er således blandt andet dit eget ansvar at indhente fornødne tilladelser med videre, samt at sikre at gældende regler, vejledninger og lovgivning inden for området overholdes, og at projektet i øvrigt udføres fagmæssigt og sikkerhedsmæssigt korrekt.
Endvidere kan Dan Industrial i intet tilfælde gøres ansvarlig for tab eller skader, der skyldes forkert vejledning, forkerte data eller oplysninger, forkert udførelse eller at dit projekt kunne have været mere hensigtsmæssigt udført på anden måde.

Bestilling

Alle priser vises ekskl. moms, men inkl. alle relevante afgifter, told m.m.

Der tages forbehold for trykfejl, udgåede varer, afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.

Betaling

Erhverskunder og Erhversskoler faktureres med betaling løbende måned +14 dage. Efter nærmere aftale kan betalingsbetingelser tilpasses.

Levering

Ordrer modtaget før kl. 14:00 bliver sendt samme dag. Ordrer modtaget efter kl. 14:00 bliver afsendt næstkommende hverdag. Enkelte varer kan have lidt længere leveringstid – dette kan ses på varebeskrivelsen.

Dan Industrial leverer med Danske Fragtmænd (med mindre andet angives eller ønsket af modtager) til modtager med en leveringsperiode på 1-2 hverdage. I tilfælde af forsinkede (adskillige dage) eller udeblevne leverancer, fremsender Dan Industrial naturligvis en ny leverance uden beregning og informerer kunden herom.

Levering til Bornholm, Færøerne, Grønland og udlandet sker med Danske Fragtmænd, GLS eller DHL og Dan Industrial beregner en leveringsperiode på 5-7 dage til disse lokationer .

Fragtpriser

Alle ordrer over DKK 2.500 leveres fragtfrit i Danmark. Fragt for ordrer under DKK 2.500 tillægges fragt på DKK 90,00 ekskl. Moms. Fragt til udlandet inkl. Færøerne og Grønland beregnes ifølge gældende takster. Det påhviler kunden at afholde værdiforsendelsesgebyr for ordrer over DKK 30.000,- iht. gældende takster.

Reklamation

I henhold til købeloven yder Dan Industrial 2 års reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Dan Industrial inden for 2 dage efter, du har modtaget varen. Varen må ikke tages i brug før en evt. reklamation er færdigbehandlet. Varerne skal opbevares tørt og sikkert. Eventuelle krav på afhjælpning eller omlevering bortfalder, såfremt fejlen/manglen ved leverancen er forårsaget af, at varerne ikke har været opbevaret eller anvendt korrekt og sædvanligt og i overensstemmelse med Dan Industrials anvisninger. Dan Industrial har intet ansvar for skader forårsaget af forkert og uhensigtsmæssig brug af leverede varer.

Hvis varen imod forventning ikke opfylder aftalte krav og funktionalitet kan varen returneres ombytning eller efter aftale kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Dan Industrial returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Dan Industrial ApS

Fåretoften 5

9900 Frederikshavn

Email: kundeservice@dan-industrial.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – vi modtager kun returvarer med forudgående aftale, og bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@dan-industrial.dk

I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ved returneringen genplaceres varen i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Manglende eller ikke intakt original emballage kan udgøre en værdiforringelse. Derfor råder vi dig til ikke at påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Husk at vedlægge fakturaen og fortrydelsesformularen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering og indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvitteringen samt evt. track and trace-nummer.

Persondatapolitik

På websiden benyttes cookies til log-statistikker eller trafikanalyse af brugerne med henblik på at optimerer brugeroplevelsen og vores sortiment.

For at du kan indgå en aftale med os via websiden skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
– Navn
– Adresse
– E-mail adresse
– CVR-nummer, hvis firma

Personoplysningerne registreres hos Dan Industrial og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne gemmes pga. krav fra Told & Skat.

Oplysninger bruges udelukkende til at levere din ordre. Dine oplysninger bliver ikke solgt til tredjepart og du bliver ikke kontaktet i forbindelse med andet end det konkrete køb. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Medmindre du udtrykkeligt giver samtykke hertil, vil dine oplysninger ikke blive brugt til markedsføringsformål. Hvis du ikke længere ønsker at modtage e-mails med eksempelvis nyheder, aktiviteter eller tilbud, kan du selvfølgelig til enhver tid framelde dig igen ved at give os besked herom.

Oplysningerne registreres hos Dan Industrial og opbevares i 5 år, som det kræves af årsregnskabsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Kundeoplysningerne opbevares og transmitteres krypteret.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: ledelsen, administration, bogholderi, webshop, salg, logistik, distribution og markedsføring.

For at kunne levere dine varer videregiver vi dit navn, adresse og telefonnummer til vores leverandører/vognmænd.

Som registreret hos Dan Industrial har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Dan Industrial på e-mail admin@dan-industrial.dk eller telefon +45 24757538.

Webstatistik

Dan Industrial benytter sig af webanalyse værktøjer, der opsamler informationer som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende websitet har haft, hvor de kommer fra, hvilke dele af websitet der forlades med videre. Denne statistik bruges til at skabe en bedre kundeoplevelse og skabe en øget brugervenlighed.

Din sikkerhed på hjemmesiden

Vi vil gerne tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med tilbud og information, der er relevant for dig.

For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere ikke-personlige oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside. Vi indsamler denne information ved hjælp af forskellige typer cookies og din computers IP-adresse. Oplysningerne fortæller intet om din identitet, og giver os ikke mulighed for at kontakte dig personligt.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille fil med information, som en hjemmeside gemmer permanent på din computers harddisk. Cookien betyder, at hjemmesiden kan genkende din computer, og bruges til at forbedre brugervenligheden. En cookie giver ikke adgang til personlige oplysninger om dig, og kan ikke bruges til at spore din identitet.

En anden type cookie hedder sessionscookies. De knytter sig midlertidigt til din computer, når du besøger hjemmesiden, men slettes igen, når du lukker siden ned. Det vil sige, at de ikke lagres permanent på din harddisk.

De fleste virksomheder anvender cookies på deres hjemmesider for at forbedre brugervenligheden.

Hvordan bruges de ikke-personlige oplysninger fra cookies?

Vi bruger oplysningerne til rent statistiske formål og til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig. For eksempel undersøger vi, hvor mange besøgende vi har, og hvordan de færdes på vores hjemmeside. Det giver os viden om, hvilke sider, der fungerer godt, og hvilke sider, vi bør lave om.

Hvis du har købt noget på vores hjemmeside, kan vi bruge oplysningerne (i anonymiseret form) i en større undersøgelse eller analyse om f.eks. besøgendes købsadfærd. Oplysninger om dit konkrete køb bliver ikke brugt særskilt i forhold til dig som person, og du kan ikke identificeres.
Vi benytter Google adwords og Facebook til at få statistik på hvilke annoncer der klikkes på.

Kan jeg fravælge cookies?

Hvis du gerne vil vide, hvornår din computer modtager en cookie, kan du indstille din browser til at give dig besked om det. På den måde har du mulighed for selv at acceptere eller afvise en cookie. Din computer kan også opsættes til helt at afvise cookies.

Du skal dog være opmærksom på, at du risikerer, at funktioner på vores hjemmeside ikke længere virker optimalt, hvis du afviser vores cookies.
Hvis du ikke ønsker at bruge en hjemmeside med cookies, selvom du kender til sikkerheden, kan du lukke siden ned.

Bruger I information om min IP-adresse?

Selvom du har valgt at afvise cookies, kan de fleste hjemmesider se dit besøg via din IP-adresse. IP-adressen er et nummer, som automatisk er forbundet med din computer, når du bruger internettet.

Din IP-adresse efterlader kun ikke-personlige oplysninger, og vi bruger dem udelukkende til statistiske formål.

Vi bruger ikke disse informationer til andre formål.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer i øvrigt i forbindelse med dit besøg er du velkommen til at kontakte Dan Industrial på e-mail admin@dan-industrial.dk eller telefon +45 24757538.

Elektronisk information

Du kan altid afmelde dig elektronisk information fra Dan Industrial. Hvis du ikke ønsker informationerne, kan du afmelde disse ved at klikke på afmeld-linket i de udsendte emails.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til e-mail admin@dan-industrial.dk eller telefon +45 24757538. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Relevante nævn er Forbrugerklagenævnet, Kfst.dk, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby. Mailadresse: kfst@kfst.dk.