Høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering – direkte til dig uden fordyrende mellemled

Kvalitetsprodukter og indkøbsbistand til konkurrencedygtige priser

DAN Industrial ApS er stiftet med det formål at levere kvalitetsprodukter og indkøbsbistand til konkurrencedygtige priser til vores kunder. Vi ønsker at være mere end ‘bare’ en leverandør – vi vil arbejde som en partner og hjælpe vores kunder med at reducere den totale omkostningsbase.

Vi vil levere samme gode kvalitet og service, som vores kunder er vant til – bare billigere og uden at gå på kompromis med servicen. Det gør vi ved at udnytte vores brede internationale erfaring, skære fordyrende mellemled væk og samtidig drive vores egen virksomhed efter effektiviseringsprincipper, der holder omkostningerne nede.

Mange års erfaring i industrien

Vi har flere årtiers erfaring i industrien fra både teknisk side med praktisk hands-on-erfaring i brug af produkterne og fra den kommerciel side med indkøb og drift af en industriel og maritim virksomhed.

Ideen til at stifte DAN Industrial ApS er kommet til live igennem en årrække i indkøbsfunktioner ved store globale virksomheder, hvor muligheden for at skabe bedre vilkår for danske virksomheder og dansk industri generelt blev åbenlys.

Vores stifter har både siddet på kundesiden og senest været indkøbsdirektør ved en af de største globale leverandører af produkter til de industrielle og maritime markeder. Dette har skabt et grundigt overblik over det globale industrielle og maritime marked, samt et indgående kendskab til det globale leverandør marked, prisstrukturen i markedet og bevægelsesgrundlag i netop disse markeder.

Disse erfaringer vil vi nu sætte i søen for at tilbyde dansk industri og danske erhvervsskoler de bedste prisvilkår for deres indkøb af produkter og ydelser.

Indkøbs- og forhandlingsbistand

Sideløbende med vores konkurrencedygtige produktlinje – som naturligvis løbende tilpasses vores kunders ønsker og behov – tilbyder vi også support i forbindelse med forhandlinger med andre leverandører af udstyr, produkter og ydelser, der ikke er i vores produktlinje. Vi kan også lede hele indkøbsprocessen for de kunder, der ønsker det.

Læs mere om vores indkøbs- og forhandlingsbistand

Støtte til erhvervsuddannelserne

Vi mener, at vi alle har et ansvar for at støtte og sikre rammerne for den bedst mulige uddannelse af fremtidens håndværkere, og derfor tilbyder vi erhvervsskoler ekstraordinær rabat og fordelagtige vilkår, når de handler hos os.

Læs mere om vores ordninger for erhvervsskoler